\ \ /\ / / | |/ / | |_ \ / _ \| '_ \ / __/ _ \| '_ ` _ \
  \ V  V /| |   <| |___) | (_) | (_) | (_| (_) | | | | | |
   \_/\_/ |_|_|\_\_|____/ \___/ \___(_)___\___/|_| |_| |_|

Ingvar Svahn

Ingvar Svahn-utgaven er en som har fanget oppmerksomheten til mange i dag. Med sin relevans for flere aspekter av det moderne livet, har Ingvar Svahn vist seg å være et tema av stor interesse for et bredt spekter av mennesker. Enten det er dens innvirkning på samfunnet, dens innflytelse på populærkulturen, eller dens rolle i politikk og økonomi, har Ingvar Svahn vist seg å være et tema verdig til analyse og refleksjon. I denne artikkelen vil vi utforske de ulike fasettene til Ingvar Svahn, med mål om å gi et mer fullstendig og dyptgående syn på betydningen i dagens verden.

19 (2)

Ingvar Svahn (født 22. mai 1938 i Malmö, død 16. juni 2008) var en svensk fotballspiller.

Svahn debuterte i Allsvenskan i 1957 for Malmö FF mot Helsingborgs IF og skåret mål etter mindre en to minutter på landslagsmålvakten Kalle Svensson. Han var også med i kampen 19. august 1965 da Malmö FF slo Helsingborg hele 10–1 på bortebane – en av de mest målrike kampene i Allsvenskans historie. Han skåret det tiende og siste målet i kampens 86. minutt. Han vant overraskende Guldbollen i 1967 da de fleste trodde at den skulle gå til Björn Nordqvist.

Svahn fikk sin debut for svenske landslaget 9. august 1961 og fikk tilsammen 19 A-landskamper. Han skåret to mål, som begge kom i debuten mot Finland. I 1968 blev han proff i den belgiske klubben Royal Daring, hvor han ble i to sesonger. Han returnerte deretter til MFF og avsluttet karrieren med seriegull i Allsvenskan 1970.